Köp & Betalning

Vem får handla?

Printbox säljer endast till myndiga personer, det vill säga för att handla måste du vara över 18 år.

Hur betalar jag?

Du kan välja att betala med kort eller mot faktura. Vid fakturabetalning måste du ange ditt personnummer och din beställning kan endast skickas till din folkbokförda adress. Alla betalningar sker säkert med Billmate (www.billmate.se)

Valuta och moms

Alla priser avser svenska kronor och är angivna inklusive moms

Frakt & Returer

När får jag min beställning?

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit din beställning. Vid högtider och lov kan leveranstiden vara något längre. Detta brukar då anges på förstasidan.

Hur skickas det?

Din beställning skickas med DHL.  Du får alltid ett kollinummer skickat till dig så du kan följa din beställning (spåras på www.dhlfreight.se). Anger du mobilnummer får du ett SMS när din försändelse finns att hämtas, annars får du ett mail.

Vad händer om jag inte är nöjd?

Om du vill returnera en vara måste varan vara i oförändrat skick. Du som köpare står för returfrakten. Returen skall packas i samma eller likvärdigt emballage. Vi skickar dig en returfraktsedel som du kan använda. Returkostnaden är 49 kr och dras av vid en återbetalning till dig. De fraktkostnader du betalade när du beställde återbetalas dock inte.

Om du missar hämta ut mitt paket

För beställningar som inte hämtas ut och som returneras av speditören till oss debiteras du 100kr för att täcka extra frakt- och hanteringskostnader.

Övrigt

Hur hanteras min personuppgifter (GDPR)?

Vi sparar de personuppgifter du angivit i vårt kundregister. Inga uppgifter lämnas ut till andra företag utöver Billmate som hanterar betalningen och DHL som sköter frakten.

Du kan när som helst kontakta oss för att ta del av uppgifterna, ändra eller radera dem.

Vad händer vid tvist?

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Ändringar

Prinbox förbehåller sig rätten till ändring av all information, inklusive men ej begränsat till priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering. Vid händelsen att ett motiv utgått, har Printbox rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.